Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Trochu reality do té ironie:

Dle majitele firmy mají zájem především otcové. Tedy ne ženy, u kterých by se dalo čekat, že by to mohlo být založené na skutečných událostech, ale muži, co se - pravděpodobně po přečtení podobných alarmistických blábolů - vyděsí a začnou utrácet.

Na druhém místě jsou potom běžkyně, co se pohybují v odlehlé přírodě. Kolik že migrantů se pohybuje v Německu po lesích? Vždyť přece dle uvědomělých vlastenců táhnou gangy městy, ničeho se nebojí a i policie je na ně krátká.

A ve finále je to samozřejmě celé postavné na PR článku. Kolik že se toho prodá? Kdo ví. Je ten zájem skutečný a nebo jde o to ho teprve vyvolat? Kdo ví.

0 0
možnosti
Foto

Zábavné sú aj komentáre k tomu článku. Najviac ma pobavil ten, že migrácia prospieva ekonomike - českí koumáci na tom zarobia.

2 0
možnosti
AM

Věděl jsem, že je to dělané přímo pro vás, takže nejsem překvapen a ani mě text moc nepobavil.

Zato jsem se hodně nasmál u vašeho dnešního rozhovoru pro Parlamentní listy. Už označení "komentátor Vyoral" naznačovalo, že půjde o povedenou taškařici, při nařčení profesora Drahoše z nedostatku intelektu už jsem se pochechtával a označení jakéhosi internetového trotla vašeho ražení za nebezpečný instrument současných struktur mě dostalo do kolen.

Díky, díky, díky.

5 8
možnosti
TV

Nemate zac! Bude mi vzdy potesenim. Mimochodem, snad nectete nejake dezinformacni platky, jako jsou PL?

5 0
možnosti
PT

Pletete všechno se vším. Stačí trochu prolistovat statistikami. To, že se u nás v rámci kliků medializuje každá německá vražda je prostě fakt, který trochu pokřivuje realitu. V Německu je cca 400 vražd za rok při 80 milionech lid, u nás cca 150 při 10 miliionech. U znásilnění je jeden velký zádrhel. Vraždu jen tak neututláte nenahlášením. U nás je bohužel stále trend se ptát oběti, jestli agresora neprovokovala atd. Navíc jsou tresty strašně nízké a celý proces velmi potupný a zdlouhavý. Takže pak u nás kolikrát za zneužívání dětí odejde člověk spodmínkou, atd. Takže spousta žen toto nenahlásí. V anonymních anketách jsou pak trochu drastická čísla. Ve Švédsku a Německu jsou ženy v tomto trochu přímější a soudy do znásilnění zahrnují větší škálu skutků. Třeba u probíraných švédských festivalů, se nabízí paralela, kolik dívek u nás mělo na festivalu styk, se kterým nesouhlasily, ale braly to prostě tak.

Jinak samozřejmě, imigranti extra přínos nejsou. Každopádně letos, opět na dovolenou do Německa...

3 15
možnosti
JC

J39i33r89i 27C91e80e

12. 4. 2019 11:25

K těm statistikám - u nás se zázračně změnily statistické údaje majetkové kriminality v roce 2002 v důsledku novely trestního zákoníku, kdy byla zvýšena "hranice škody" (je definovaná v § 138 TZ).

Ministru vnitra tehdy nepřišlo blbé v médiích jásat nad "poklesem kriminality".

Bez důkladné analýzy, srovnání statistických výkazů kriminality a jejich porovnání se změnami trestněprávní kvalifikace je podobná argumentace pouhým zavádějícím tvrzením.

Navíc např. v Německu odmítá policie přijímat trestní oznámení na násilnou kriminalitu. Pak se těm optimistickým statistikám nelze divit.

Jo a k těm vraždám - Eurostat uvádí něco jiného - The lowest number of intentional homicide victims relative to population was recorded in Austria (0.51 intentional homicide victim per 100 000 inhabitants), the Netherlands (0.62), Spain (0.65), the Czech Republic (0.75) and Italy (0.77).

Among the EU Member States for which the data are available, police in France recorded the highest number of intentional homicide victims in 2015 in absolute terms (1017 people or 21% of all intentional homicide victims recorded in the EU), followed at a distance by Germany (682 or 14%), Poland (530 or 11%) and Italy (469 or 10%). However, relative to population size, these countries do not have the highest numbers in the EU.

10 0
možnosti
MM

Mě neustále udivuje, jaké vy, ve vašem věku, máte starosti. To musí být k zbláznění!;-(

4 15
možnosti
TV

A ze vy porad mate takove starosti o me... coz o to, tesi me to, ze vam nejsem M.C. Putna... ale rodice mam a vztah nehledam. Dekuji a nesmutnete! Urcite najdete nekoho, kdo vas bude mit rad :). Chce to jen hledat! Hledat!

10 0
možnosti

Kdyby mi někdo před deseti lety vyprávěl v co se zvrhne západní demokracii, dal bych mu na autobus do léčebny.

22 0
možnosti
Foto

Švédske ženy na protest proti sexuálnemu obťažovaniu začali v práci nosiť náramok s nápisom "Nedotýkaj sa môjho tela." Tým sexuálnym obťažovaním mysleli príležitostné dotyky od kolegov. Na Švédov to zabralo. Boli teda veľmi prekvapené, že na nových občanov Švédska, ktorých stretávajú v uliciach, tie náramky nezaberajú. Ktosi povedal, že možno by viac pomohlo dať si ten nápis nie na náramok, ale na revolver.

18 0
možnosti
Foto

Optimisté se zdokonalují v angličtině, pesimisté v čínštině a realisté se zdokonalují ve střelbě...:-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik