Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

sic má nějakou tu Emmy, ale evidentně je většině běžných lidí u zadečku

Zdroj: https://tomasvyoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=711507

A takhle se prosím pěkně má podle p. Vyorala správně psát. Do člověka, který dosáhnul úspěchů, o kterým se jiným může jenom zdát si pěkně kopneme a to ještě tak hloupě, že mu předhodíme něco, co je ještě větší problém u nás samotných.

A to jsem si myslel, že lopaty radící odborníkům, jak dělat svoji práci, je doména diskuze na Novinkách

5 3
možnosti
JP

Takový článek to je jak žlučovod ;-D

5 4
možnosti
Foto

Více než polovina vašeho příspěvku je tvořena slovy pana Etzlera. Vypadá to, že se schováváte za cizí dílo. Etzler je skvělý novinář, na rozdíl od vás pane Vyorale. Tímto jste se dostal na úroveň jakéhosi pana Korála s jeho obskurním New World Opposition Organizatio. "Blahopřeji vám"

8 14
možnosti
TL

T77o49m 44L51e91b95r

2. 5. 2019 10:04

citace jsou na místě, bez nich by to byl výkřik do tmy

co si budeme namlouvat, Etzlera nám může být lidsky líto, ale jeho ublížené grafomanské výlevy už dávno nikdo nečte

6 0
možnosti
KB

K19a97r66e79l 52B63o29k

1. 5. 2019 22:47

Možná nejde ani o Čínu, ale o to s kým se tam fotil.

8 4
možnosti
JP

Přesně tak, ale to byste chtěl od Vyorala moc

1 0
možnosti
PB

...... by nám mohl taky rozhorčeně vokomentovat dovolenou Michelle Obamové a jejich dvou dcer v Číně,- prohlídka Zakázanýho města byl, dle jejího vyjádření, životní zážitek,-.... v tý době tam byl Etzler zpravodajem CNN, určitě si to bude pamatovat;-D!

27 2
možnosti
JP

Bý zpravodajem v Číně je špatné ? Ach jo. A že tam byl Obama, vždyť je to (byl) politik.

2 1
možnosti
MH

Troufám si říct, že pan Etzler není a nikdy nebyl Jágrovým fanouškem. Jinak by tohle nenapsal. Já třeba neviděl všechny zápasy v NHL, popravdě možná jsem nikdy neviděl žádný, protože NHL nesleduji. Ani jsem možná neviděl všechny jeho zápsy v repre. A nemůžu říct, že mě kdysi v půlce 90. let jeho kašlání na reprezentaci neštvalo. Ale Jaromír Jágr dokázal pro český hokej udělat tolik, že ho budu navždy respektovat. V 47ti dokáže hrát stále na slušné úrovni, byl u spousty úspěchů a výrazně k nim dopomohl a je to pro mě hokejová legenda. A i kdyby se zbláznil a stal se třeba muslimem, tak to na mém postoji k němu nic nezmění.

14 0
možnosti
Foto

K tomu, aby se někdo stal muslimem, není třeba se zbláznit. Stát se ale fanatikem čehokoli, to už vyšinutí jistě je. Pokud šílenec i šíleně dobře hraje hokej, jen blb by tvrdil, že jeho góly neplatí z důvodu jeho šílené víry. Tak to asi chápeme všichni, ale děkujeme za snahu nám to i přesto vysvětlit, dovoluji si poděkovat i za jiné čtenáře.

0 0
možnosti
TT

Podle textu to vypadá špatně s vaší žilkou. Tak snad Jarda pomohl panu prezidentovi najít "otevřenou společnost", kterou tam jel, dle vlastních slov, hledat

8 12
možnosti

Jágr má svou hlavu. Na jednu stranu je to poctivý člověk, který nikdy nic neukradl, vždy makal a ve svém oboru něco dosáhl.

Na druhé straně, jeho postoj k Rusku je s jeho předchozími postoji skutečně silně nekonzistentní. Ale koho to překvapuje, když hrál v KHL a byl tam spokojený? Prostě se s Jágrovými osobnostními postoji silně neztotožňuji, ale má na ně právo.

7 2
možnosti
OJ

jeho postoj k Rusku není nekonzistentní, jen je jiný než máte vy. nebo tu nekonzistentnost spatřujete v tom, že s svojí 68čkou deklaroval svůj odpor k okupaci a nakonec se stal příznivcem Ruska? V tom není o nic víc nekonzistentnosti, jako v tom, když někdo kdo byl proti německé okupaci je nyní příznivcem Spolkové republiky Německo.

Jágr je konzistentní. Pokud byl proti komunismu, správně postřehl, že ten se nyní cpe z jiné světové strany.

5 0
možnosti
Foto

Chápu, že nevíte o největších hrůzách, které se dějí v Číně. Sice se o tom mluvilo, ale jen málo a krátce. I ty dokumenty se jen mihly v TV. Je to totiž příliš děsivé, proto to mnozí vytěsňují jako se to stávalo těm, kdo se dozvěděli o plynových komorách v čase, kdy ještě zuřila válka. Ale vždy se najdou i tací, kterým je to jedno, když se jich to netýká.

11 4
možnosti
ZD

Opět tendenčně napsáno. Podle vás bychom se měli - asi jako jedni z mála - stavět do pozice, že Čína je fuj a demonstrativně tam nejezdit, jako by vůbec nebyla? Znáte čísla o vzájemné obchodní bilanci ?? Pokud ano - měl byste se podobně aktivně vyjádřit ke každému kdo s Čínou obchoduje a vyjevit každému z obchodníků čínské hrůzy. U koho začnete?

6 4
možnosti
MK

Karma. R^

Někdy fakt žasnu na tím, kde pitomci, kteří nedokázali ve svém oboru ani setinu toho, co třeba dokázal Jágr v hokeji anebo Nedvěd ve fotbale, berou tu neskutečnou drzost moralizovat. Kolikrát oni dosáhli na analog olympijského zlata? Jak a čím konkrétně proslavili naši zem?

13 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik