Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M46a20r34t42i32n 53Š57i60k

1. 5. 2019 18:33

To jste tak trochu přepálil, že? Nemyslím si, že by se panu Etzlerovi hroutil svět, nebo praskala žilka. Řekl bych, že o něm nevíte prakticky nic. Pokud se mu nezhroutil svět po jeho zkušenostech válečného zpravodaje, z oblastí, které vy znáte jen z TV a možná nablblých amerických filmů, tak mu rozhodně nepraskne z Jágra nebo Zemana. Chcete-li hledat opravdového profesionála mezi našimi novináři, hledejte Etzlera. Nejen že roky pracoval pro CNN, ale byl za svou práci oceněn, nejen co se týká kvality zpravodajství, ale také jeho technického zpracování. Je známo, že si své příspěvky natáčel kompletně sám, t.j.za použití stativu, bez kameramana, vše sám také sestříhal a do redakcí posílal kompletní materiál. Ale to vy jistě neoceníte, vy jste si chtěl hlavně pořádně plivnout. Co se týká Číny. Najděte si na internetu, jak pan Etzler v rozhovoru srovnává lokality, ve kterých jako zpravodaj působil. Čína z nich vychází zdaleka nejhůř, kvůli nesvobodě, dennímu šmírování a nátlaku. Nakonec ještě hůř, než válkou zmítaný Afghánistán. Ale ani to pro vás jistě nebude argument, protože vy jste ho chtěl onálepkovat jako pravdoláskaře a tak jste ho také onálepkoval. Asi vám sáhl na nějakou modlu. Jestli je jí Jágr, nebo Zeman, to je vlastně úplně jedno. Jen bych vás prosil. Než zase začnete ventilovat veřejně své přepjaté "názory", zkuste si o oběti své povrchní zloby, vyhledat aspoň pár základních informací. Jasně, je to práce a čas. Jen byste pak možná nežvanil naprosté kraviny o "prominentním českém novináři". Je a byl natolik "prominentní", že byl Českou televizí v Asii nahrazen mnohem loajálnější paní Šámalovou. O motivaci Jágra k cestě do Číny si můžete myslet co chcete. Já ho vidím jako majitele klubu a obchodníka, který cítí peníze. Pak ovšem musí počítat s tím, že se najde někdo, kdo tyto hodnoty postaví do kontrastu s jeho vírou a etikou, jako to udělal pan Etzler. Nemyslím si, že je nekritizovatelný. I když byste si to možná přál.

25 22
možnosti
JD

Tak plivl si především havloid Etzler.

15 7
možnosti
VB

Myslím že Werner tancoval pro Kim čong una. Pro prachy všechno. Jenže jak vysvětlit, že vydělávat si prostitucí není správné?

0 0
možnosti
RP

R^ Karma a dodatečná gratulace k čtvrtému místu o Blogera roku.

15 6
možnosti
AL

Někteří kavárenští soudruzi berou i toho Jágra přes politiku.

Karma.

:-)

14 7
možnosti
Foto

Pan Etzler už zřejmě zapomněl na 8 let, kdy sám dělal v Číně korespondenta... /2006-2014/ - Asi se mu tam nějak líbilo, když běžně se zpravodajové střídají po 4-5 letech... No a kdyby moc "zlobil", asi by se konce své kariéry v Číně ani nedočkal.

Tak o co mu jde? ;-)

18 14
možnosti
Foto

Co Vy všechno nevíte o důvodech jeho 8 letého pobytu....

0 2
možnosti
JP

Ten Etzler to dobře napsal..Jágr by si měl dát na dres 48 místo 68. Dát se dohromady se Zemanovou bolševickou bandou, na to musí být "žaludek" nebo nižší IQ. Je k popukání, jak se horliví národovci a eurobijci najednou hrbí před Čínou, která nám mimo jiné ekonomicky nic nepřináší, spíše naopak.

21 38
možnosti
ZD

A vy upoceně plivete na ty, kteří se neutěšenou ekonomickou bilanci snaží zvrátit - když jste ji již okomentoval. Nebo máte jiný recept?

4 2
možnosti
Foto

I73v46a65n 54M70a65r93e51k

1. 5. 2019 13:05

Dík za tento blog p.Vyorale. Karma R^ [>-]

25 15
možnosti
JL

Stává se, že lidé slavní a populární stávají se oběťmi politických hrátek. Nebo si snad někdo opravdu myslí, že Jaromíra Jágra nenapadla nic lepšího než učit Číňany bruslit?

9 7
možnosti
Foto

Jarda je stopro špičkovej profík. A o špičkové profíky je stále zájem. I leckde ve světě. A není to on, kdo slouží nějakým politic. hrátkách a šarvátkám. Ač chápu, že žabí perspektiva to nedokáže rozlišit, či si to míchá do gulášku;-)

20 6
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik