Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Novinářská žumpa,zvaná nezávislý novinář.....;-D

1 1
možnosti

Etzler možná přestřelil (nečetl jsem jeho posty na fb), ale tento text vypadá, že žilka praskne Vám, autore.

5 1
možnosti

Tak takhle to vypadá, když totální nula kope do někoho, kdo něco dokázal a naší zem proslavil víc, néž bambilion takových nul.

5 1
možnosti

A teď ještě ten obrovský pokles sledovanosti CNN - ty blbý lidi už snad nechtějí poslouchat naše neomarxistické lži.

3 0
možnosti

Až přiletí mimozemšťani, pan Etzler začne nemilosrdně tepat do jejich politického systému, kritizovat nedostatek demokracie západního stylu a omezování mimozemšťanských práv. A všechny nešťastníky, co se s mimozemštany setkají, postaví na pranýř, za to, že mimozemšťanský režim podporují.

Jsou prostě mezi námi lidé, kteří mají patent na tu jedinou pravdu... Pan Etzler mezi ně jednoznačně patří. Doufám, že si ho ti ufoni při odletu přibalí sebou ke zkoumání a že na jejich planetě nebude existovat alkohol, to bude pro páně Etzlera trest největší. :-P

5 2
možnosti

Znám je. Vždy, když nastává období voleb, začínají se projevovat. Hrdě o sobě prohlašují, že jsou demokraté, a že jim záleží na tomto světě, ale odhalí se pro prvních dvou větách.

Přijdou a zeptají se, koho budeš volit? A pokud odpovíte, zatváří se bez ohledu na preference sklíčeně a začnou vám vyjmenovávat, neduhy a nedostatky vážným otcovským tónem - v lepším případě. Jako kdyby snad někde existovala ideální strana a ideální politik. Vytváří dusno a napětí, dělí, známkují a hodnotí...

Co je komu do toho, koho budete volit? Co je komu do toho, kolik vyděláváte, co máte na zahrádce a jaké auto vám stojí v garáži?

A tito lidé dnes hodnotí a známkují Jágra. Je to zaprodanec, jde mu o prachy, je to komunista...

Ne, je to hokejista. Nevšiml jsem si, že by si Jágr kupoval jachty a letadla a před domkem vyvěšoval rudý prapor. Všiml jsem si, že se ze všech sil snaží hrát hokej, že kvůli tomu i odkládá rodinu, a že hokej je to nejdůležitější v jeho životě...

Zařadil se mezi další zaprodance a komunisty jako je Gretzky nebo Nedvěd. A tito lidé, kteří vytváří podobné seznamy a cejchy jsou nebezpeční v každé době. Mají jakýsi falešný pocit morální nadřazenosti a přitom je při drobnohledu jejich život jen jiným způsobem prohnilý.

Není Jágrovou chybou, že žijeme ve světě, ve kterém je prvořadé ekonomické hledisko. Kdyby tomu tak nebylo, ještě dnes by Čína byla zemí druhého sledu. A kdo tedy způsobil, že se důležitost této země změnila? V podstatě my všichni a tedy i tito ctihodní občané. To my dáváme tamnímu režimu legitimitu a umožňujeme až nevídané ekonomické úspěchy, nikoliv Jágr... Do Jágra si jen můžeme kopnout a kope se do něj opravdu dobře. Je známý, je to ikona. Takový kopanec hezky zarezonuje a mnohé potěší nebo jim konečně dodá pocitu vlastní významnosti. Takový sportovec, takový talent a je to jen ubožák, napíší.

Ale kdo je tady vlastně ubožák? Nejsou to třeba ti, kteří píší obdobné příspěvky z mobilního zařízení made in China? Popřemýšlel bych o tom...

28 0
možnosti

Já nevím. Jágrovi do hlavy nevidím, jeho motivy neznám, ale jenom zírám kde se tady u nás v poslední době vzalo tolik mravně čistých lidí, kteří se cítí být povoláni pořád kádrovat ostatní kam jezdí nebo nejezdí, co si myslí nebo nemyslí.

Nevím jaký je pan Etzler člověk, ale asi nebude špičkový novinář člověk, který ve svých soudech nezná míru. A on ji nezná pokud režim v Číně označí jako "nejkrvelačnější". Jako ok, chápu že někomu Čínský režim zrovna nevoní, chápu že ho nepovažuje za etalon demokracie, chápu že tam vidí spoustu nedostatků. Ale nejkrvelačnější? Tento titul patří jistě jiným zemím a některé z nich jsou našimi spojenci. Kvalitní novinář by měl chápat také kulturní a historické kontexty, rozdílnou mentalitu, atd. Takovéto přepjaté komentáře nesvědčí o Etzlerově schopnosti chápat věci z širší perspektivy.

Užívání takto přepjatých, emotivních a angažovaných komentů mění novináře v propagandistu a agitátora. V tomto ohledu je Etzler skutečně "profík", to ano.

19 1
možnosti

Popřemýšlejte také o tom, že pokud se jedete "objímat" s čínským prezidentem, stáváte se předmětem politiky ve všech směrech, kromě výhodné reklamy pro sebe a své okolí se též stanete legitimním cílem politických komentářů.

3 2
možnosti

D44a66v70i31d 23V63l81k

2. 5. 2019 9:07

Vidím, že páté místo v Blogerovi roku dalo panu Vyoralovi punc profesionálního novináře a přesvědčení, že mu pan profík pan Etzler nesahá ani po kotníky;-D

O motivaci Jágra si myslím svoje, tento skvělý sportovec vždycky lezl mocným do zadnice, protože tam byly prachy. Myslím ,že většinu lidí, kteří ho za tu Čínu kritizují naštvalo to farizejstvím u sportovce,co na památku udušení demokratizace společnosti těmi nejzarytějšími komunisty v 68 nosí na dresu 68 a pak se letí do komunistické Číny se Zemanem patrně učit stabilizovat po komunisticky společnost. Takže jako prostitutka mi z toho vychází spíše velectěný sportovec, než pan Etzler.

Nedivím se , že tohle Jágrovi půlka lidí nikdy neodpustí. Ta druhá půlka jejichž heroldem je pan Vyoral má kačení žaludek, takže sežere za pár koblih všechno.

A jinak ten tón vašeho blogu Vyorale, to jsou zase kýble urážek a špíny vylité na kotníky člověka, kterému nesaháte...............vlastně nikam.RvRvRv

10 20
možnosti

To jste přehnal... Napsat, že se tam patrně učil stabilizovat po komunisticky společnost, je mimo mísu a trapné, ostatně doplněk o koblihách také.

8 4
možnosti

J59i57ř17í 47H15o64l50ý

2. 5. 2019 8:59

Tak jste si kopnul, a je vám lépe. Blahopřeji.

4 2
možnosti

Mně přijde, že se lidé tak trochu zbláznili. Jaromír Jágr přece nikdy nebyl žádný politik ani filosof. Celý život hraje hokej a výborně a v danou chvíli vždy dělá to, co považuje za správné. Není to nějaký zákeřný člověk, má svůj duchovní život, podstatnou část života strávil za mořem, ale nedělalo mu problém hrát ani v Rusku. Konec konců během prázdnin v minulosti odehrál zápasy v Itálii nebo Německu.

Jeho život je hokej.

S Čínou prostituujeme všichni. Přestaňte si kupovat čínské výrobky a věci vyrobené v Číně a pak kritizujte. Tohle povýšené pokrytectví mě nebaví. Na jednu se tváříme, jak je tamní režim fuj, ale vesele s ním obchodujeme a svým způsobem si vylepšujeme výplaty a spotřební koš. Proč? Protože je to fajn...

Ale když jede Jágr propagovat hokej, který je zvyklý na novináře, podpisy, tiskovky a focení, tak máme konečně toho obětního beránka, nad kterým si můžeme odplivnout?

Tak to ne, přátelé... To je hodně velké slabošství.

17 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik