Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prokažte alespoň jedno Vaše tvrzení. Pak snad bude možné Vašemu názoru alepoň trochu věřit. Jinak jen, s prominutím, "plácáte" a vymýšlíte si.

A co je horší, na základě výmyslů pak ještě děláte závěry. Smutné čtení.

8 3
možnosti
OB

Mám vlastní zkušenost s "hospodárností ČT", jednou u ČT točila pohádku, nebo něco podobného, a já byl náhodou v lese, kde jsem potkal kolonu aut ČT. Když pominu, že byli v místě, kam člověka nepustí ani na babetě, tak přijelo cca 50 osobních aut, a v každém autě seděl jeden člověk, zbytek auta prázdný, mám takový neblahý pocit, že tak nějak funguje hospodaření celé ČT. A co mi vykládal kamarád, který pro ně dělal dílčí práci - "ČT je penězovod pro vyvolené a spřátelené" :-)

6 2
možnosti
PK

Za co soudruzi, za co? Jen dodám z vlastní zkušenosti...v naší vesnici se točil film v koprodukci ČT, místní překvapil ten počet lidí,bo byl fakt velmi početný...;-D;-D;-D

6 1
možnosti
PK

Mě osobně pozitivně překvapil v pozici ředitele ČT. Jsou vidět výsledky jeho práce, ač nemusím mít stejný názor se všem moderátory a komentátory. Výše odměny je vysoká, ale jeho post je také vysoce manažerský.

5 6
možnosti
MV

dobrej bonus, ne? musite pridat, abyste se k takove odmene alespon jednou v zivote dostal

a nepiste, ze nejde o zavist...

klidnejsi dny preju

6 5
možnosti
EH

Pak ale není třeba závidět Babišovi dotace. Dostal je přiklepnuté stejně legálně jako manažeři státních firem a institucí. Určitě se všichni nadřeli při vyjednávání zajímavých částek. ;-D

5 5
možnosti
ČP

Česká televize je za ředitelování Dvořáka skvělou důvěryhodnou televizí, což dobře hodnotí i za hranicemi. Malé průšvihy, které se stanou vždy a všude se zveličují. Rozšířila program o nové kanály, stará se o digitalizaci, má noví studia, nejlepší zpravodajský kanál a vyrábí i skvělé programy. Koncesionářské poplatky se přitom 11 let nezvýšili.

Koncesionářské poplatky přepočteno na Kč v Evropě měsíčně:

Velká Británie cca 354Kč (neuhrazení se považuje za daňový únik)

Dánsko cca 719Kč

Francie 296Kč

Chorvatsko 1,5% ze mzdy maximálně 296Kč měsíčně

Irsko 346Kč

Itálie 216Kč (platí se s účtem za elektřinu)

Německo 455Kč bez ohledu na vlastnictví rádia nebo televize

Norsko 689Kč

Rakousko v každé zemi jinak nejméně 543Kč nejvíce 695Kč Slovensko 120Kč Slovinsko 331Kč Švédsko 524Kč, Švýcarsko 816Kč, Česko 135Kč. Ze státního rozpočtu případně regionální daně nebo daně z příjmu jsou placeny veřejnoprávní televize v zemích: Andorra,Belgie, Bělorusko, Bulharsko, Estonsko, Finsko, Island, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Nizozemsko, Rusko, Španělsko, Ukrajina. Není proto řediteli Dvořákovi co závidět jeho plat a odměny, které mu náleží ze zákona při plnění zadaných úkolů i hospodaření s veřejnými prostředky. Přestaňte již hanit veřejnoprávní ČRo, ČT i ČTK. Bez nich by zde byla vláda nekontrolovaných diktátorů.

13 12
možnosti
Foto

No se vší úctou, až budu mít plat, nebo důchod průměrného Němce, tak té ČT na poplatcích taky klidně přidám...:-)

9 1
možnosti
Foto

J90a16k43u52b 25R37o46t13h

4. 7. 2019 12:14

Líbí se mi, jak alternativní kvikálkové pořád mrmlají o fake news, které prý šíří ČT, ale nejsou schopni ani jednu takovou zprávu dokázat. ;-D;-D;-D

14 9
možnosti
TB

Takže ta zpráva pro děti o tom, jak zlí Židáci z Izraele nechtějí dotovat chudinky teroristy z Palestiny, byla podle vás v pořádku, nacisto?

5 4
možnosti
AM

A13d93a57m 94M87a45l33ý

4. 7. 2019 11:28

Trochu mi tento blog připomíná legendární Jakešův projev:

"No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno, no ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok. A další ne 600, milión, dva milióny berou, Jandové a jiní, každý rok."

9 11
možnosti
TB

On je trochu rozdíl, jestli ty peníze někdo vydělává díky svým schopnostem, nebo jen luxuje peníze z daní, víte

8 1
možnosti
EH

Je nutné, aby zaměstnanci placení z veřejných peněz, dostávali kromě nadstandardních platů i nadstandardní odměny? Je to snad ochrana proti korupci? Navíc jenom někteří - učitelé a zdravotníci nám utíkají kvůli platu pryč. Asi bychom měli taky začít platit měsíční pravidelné poplatky do školství a zdravotnictví.

7 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik