Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Super článek!

Taky jsem se o Palatovi chystal napsat, ale teď už je pozdě, tak aspoň napíšu něco o Holubové, nebo Adamové Pekarové

5 0
možnosti
SM

Urobil len presne to, čo Angela Merkelova. V roku 2010: "Multikulturalizmus zlyhal, naprosto zlyhal!" V roku 2015: "Islam patrí do Nemecka!" Ibaže názorový veletoč Merkelovej bude mať oveľa tragickejsie dôsledky. Kecy predajného novinára možno ignorovať. Kecy politika znamenajú hlboké a nenapraviteľne zmeny v spoločnosti.

33 2
možnosti
Foto

Pan president řekl, že jen blbec nemění názor. Takže podle něho je dotyčný novinář OK. Horší to asi bude s Vámi. ;-D

6 29
možnosti
IM

I71v60a31n 23M74a65c12e30k

28. 8. 2019 15:38

Souhlas,Vy jste už hodně dlouho názor nezměnil.

16 1
možnosti
LB

Změnit názor může každý. Ovšem ti, kterým záleží na tom, aby se nestali směšnými postupují tak, že napíšou něco ve smyslu "Před lety jsem tvrdil že tohle, protože toto, nyní si však uvědomuji, že tohle, protože tamto".

Co se pana Palaty týče, jeví se mi jeho příběh takto: V době kolem roku 2015 prostě naskočil na vlnu mediálního mainstreamu, který se snažil Čechy přeprogramovat na naivní ignoranci západní Evropy s heslem "Musíme uprchlíky přijímat, prostě musíme, jiná možnost není, obohatí nás a kdo je nechce, ten je xenofob".

Přeprogramovat národ se nezdařilo, nicméně pan Palata se se svými novými názory dokonale hodí jak do mediálního mainstreamu, tak do veřejnoprávních médií, takže se mu katarze vyplatila. Tak jako mnohým a bez ohledu na to, jak je lidé poté vnímají.

22 0
možnosti
Foto

Takových by se dala vyjmenovat celá řada, ale je fakt, že Luboš Palata je etalonem totálního bezpáteřnictví a oportunismu.

29 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik