Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J98a68n 23S52a24r71k88a

10. 10. 2019 7:49

Tvl, co je tohle za blábol?! Já beru, že lidé mají různé názory na to či ono. Ale co má být tohle?! To že někde bude někdo někomu dělat muzeum, nebo hotel, je něco špatného?! Když mu to nepůjde tak zkrachuje. Pokud mu na to někdo chce přispět, nebo pokud někdo bude ochoten zaplatit za lístek, tak co?! Pokud někdo udělá muzeum tomu ožralému buranovi na Hradě, co tam teď klopýtá a sám nedojde ani na záchod, bude mě to úplně fuk. Stejně jako nepůjdu do vegetariánské restaurace, nepůjdu do muzea Zemana, ale nebudu o tom muset psát nějaké bláboly na blogu! Doteď jsem Tě bral, že i když máš jiné politické vidění světa, tak aspoň to Tvé nadávání nebo rádoby ffffftipné zesměšňování mělo nějako logiku, ale tohle je jen totální srágora. Jen ubohé plivnutí si na něco. Ještě o tom slož zase nějakou hitovku;-D

2 1
možnosti
Foto

Máte to nějaký pomotaný.

"Kult osobnosti" je, kdy se nějaký bolševik dostane k nejvyššímu korytu a kvůli chronickému nedostatku demokratických mechanismů v marxistickém manuálu pak začne opevňovat svoji pozici, místo aby sloužil lidu.

To, že si někdo chce připomenout zemřelého prezidenta (který přirozeně nemá žádnou politickou moc) není kult osobnosti, ale úcta. Taková ta obyčejná lidská úcta, na kterou se generální papaláš nikdy nezmohl. Ona se totiž nedá nařídit vnitrostranickou směrnicí...

5 2
možnosti
MV

"lepsim lidem vlhnou sny" - Vy jste fakt marnej. marnej a zakomplexovanej

3 2
možnosti
Foto

Lajntuch ale musí každé ráno ždímat. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak muzeum V.Havla by mohlo dosáhnout na nějaké pěkné dotace. No a bude-li to poblíž sjezdovky, možná se resort i uživí. Tedy napadne-li sníh.

2 0
možnosti
Foto

Tak je to poblíž sjezdovky (Mladé Buky - https://en.mapy.cz/s/rejututobu), to by mohlo fungovat. Akorát aby se to nezvrhlo v podobný případ jako Čapí Hnízdo

2 0
možnosti
PB

P98e72t23r 96B27u75r88i70a84n

9. 10. 2019 16:35

Na vašem blogu nechápu dvě věci.

1. proč nazýváte příznivce osobnosti V.Havla posměšně "lepší lidi"? Kde jste k tomu přišel? Pokud z nenávistných bonmotů M.Zemana, tak je to hodně smutné.

2. proč vás rozdovádělo k nepříčetnosti to, že vdova po V.H. má nějaký podnikatelský záměr, který chce zároveň věnovat památce na svého zesnulého manžela? Tohle je přesně to levičácké strkání zobanů do života jiných lidí.

5 4
možnosti
MV

proc? protoze Vyoral

3 2
možnosti
PJ

Jak víte co bude, odkud se pohrnou peníze a komu co vlhne?

A ztroskotanci a samozvanci by nebyli?

Víte, já nemám rád Havla jako politika protože pro mě je příliš nalevo, ovšem jako osobnosti si ho velmi vážím a naprosto jsem zděšený jak se samozvaní tzv. národovci, podle mě prachsprostí nársoc /pokud to chcete pochopitelněji nacibolševici/ o všem co má něco společného s V. Havlem vyjadřují naprosto žumpoidním stylem. Paní Havlová si chce postavit hotel, u něho chce mít manželovo muzeum no a co? Hodláte ji vyobcovat z "národa"?

I jako konzervativní pravičák musím konstatovat, že Václav Havel je nejvýznamnější osoba kterou jsme na přelomu 20. a 21. století měli.

Rv

3 0
možnosti
LB

Kde je příspěvek Radky Kielbergerové? Nesouhlasné názory jsou cenzurovány? Rv

1 0
možnosti
TV

Nevím, podekujte svobodomyslnym adminum.

3 0
možnosti
PB

.....nechcu byt zlým prorokem, ale tady sa "podnikatelský záměr na 1000% nepovede";-DV!

3 0
možnosti

R^.

Heliport na střeše by ovšem na důkaz smířlivosti Pravdy a Lásky mohl nést jméno Karla Gotta.:-)

5 0
možnosti
PK

Relax. Představa nějakého resortu VH mě nechává klidným. Lidé, kteří ho adorovali se rádi přejdou podívat a zbytek národa nikoliv. Já ve své vzpomínce na jeho eru vidím velmi silně zejména jeho první ženu pani Olgu, té jsem si moc vážil, jen škoda, že jí nikdo nepřipomene.

9 0
možnosti
SB

Představa toho musea mě též nechává chladným, ale nenechává mě chladným představa další části zničené přírody.

4 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik