Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pročetl jsem si diskusi. Je názornou ukázkou, jak si naši "demokrati" představují pluralitu názorů. Je evidentní, že nejsou schopni něco jako svobodný názor, na který má každý občan podle platné Ústavy ČR právo, vůbec připustit. Tato diskuse se nese ve znamení naprosté netolerance a nesnášenlivosti. Místo věcných argumentů (na které zjevně nemají) se tito "demokrati" nejen v této diskusi dopouštějí jedné podpásovky za druhou a chrlí zcela neodpustitelné hrubé urážky a dehonestace na adresu těch, kteří se snaží věcně diskutovat. Evidentně jsou tito soudruzi nadšení, když se ještě vzájemně podporují ve stupňování agrese vůči každému s jiným pohledem, resp. názorem. Je to hloupé a velmi dětinské.

Tito novodobí - nebo staronoví - bolševici zde předvádějí totéž, co bylo trendem celé 40 let trvající komunistické totality. Je neuvěřitelné, že si takoví lidé neváží svobody, kterou tu ještě přece jenom máme. Není však samozřejmostí, že s takovou tu dlouho zůstane. Všechno je to v lidech, bez pardonu, bez výmluv a bez svádění na druhé. Každý nechť si nejprve sám zamete před svým prahem - tak to dělají lidé čestní.

Tito "demokraté" nemohou být jinak než plně spokojeni s veřejnoprávním zpravodajstvím, které podobně jako oni pluralitě názorů rozhodně nefandí. Na rozdíl od nich si však TV ještě zachovává přece jenom určitou úroveň.

5 10
možnosti
JJ

Dříve za "zlatých" dob reálného socialismu komouši říkali demogracie(lidová), dnes je jejím hlavním poznávacím znamením, že slovo demokracie ve všech pádech a významech dávají do uvozovek, stejně jako ten oný nade mnou, který má v oblibě srovnávat dnešek s komoušskou totalitouRv

10 1
možnosti
PC

... tak hlavně že máte "hlavní poznávací znamení", vy chytrolíne. Potvrdil jste tak slova v mém příspěvku, ani o tom nevíte...;-D

Jinak s fanatiky s jedinou pravdou a bez argumentačních schopností zásadně nediskutuji, neumějí to - proto TEČKA.

1 3
možnosti
VR

...pravil fanatik s jednou pravdou;-D;-Ddrzost komoušů zřejmě nemá mantinelyRv

2 1
možnosti
Foto

Vaše argumentační schopnosti známe. Ve Vašich komentářích se argumenty nevyskytují. Ale útoky na diskutující, ty Vám jdou výborně. Rv

3 0
možnosti
Foto

A Vy se považujete za demokrata nebo "demokrata"?

3 2
možnosti
PC

Pane Flaško,

nepotřebuji se nikomu svěřovat. Ale myslím, že inteligentní a NEZAUJATÝ čtenář, který vidí dál než jen na špičku svého nosu, už to asi dávno poznal.;-)

0 2
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, Vy tady kritizujete podle Vás "neobolševiky, svazáky, demokraty", že jen kritizují autora a nemají nic k tématu. A Vy se domníváte, že Váš příspěvek je k tématu blogu? Vy si myslíte, že nikoho nekritizujete, nikoho neshazujete, nikomu nenadáváte?

Pane Chmelíku, máte slovník, který na Vás úplně přesně pasuje.

5 0
možnosti
PC

Pane Flaško,

pokud jste můj příspěvek pochopil, pak nemůžete tvrdit, že bych někoho KONKRÉTNÍHO shazoval, nebo dokonce někomu nadával. 8-oTo je pouze Vaše interpretace, protože jste se v tom zřejmě poznal podobně jako p. Jankovič nebo nevychovanec p. Ševčík. To ovšem není můj problém, ale Váš.

Těžko lze pochopit smysl textu, když někomu chybí rozhled a nadhled společně se schopností dávat věci do souvislostí.

0 5
možnosti

Všichni jsme to poznali, soustruhu:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik