Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Vtipné, na druhou stranu, to srovnání je dvousečná zbraň. Mě je třeba jméno Němcov zcela ukradené, proto mě to nevadí. Pokud však srovnání sedí, tak by to jako mělo být nějaký spojení, na který není daný národ pyšný? Je to tedy nějaká nevhodná provokace a neúcta vůči Rusku? Takže si myslíte, že více úcty k Rusku neuškodí?

1 0
možnosti
Foto

Vaše návrhy mají jednu zásadní slabinu, uvedené státy (zejména Německo) svou vinu přiznaly. Rusko ne.

11 4
možnosti

J46a56k22u28b 31Š64o30l15c

13. 2. 2020 13:16

Dalajláma říká o vztahu Západu k Číně: "Hlavně s nimi mluvte." Spíše asi myslí snahu reálně něco ovlivnit než podobné dětinské kousky.

2 0
možnosti
Foto

Tomu nerozumím. Proč vám, proruským trollům a Rusům obecně, vadí, že se náměstí nebude jmenovat po nějakých kaštanech, ale po ruském politikovi, členovi parlamentu a místopředsedovi vlády?

9 4
možnosti
Foto

No protože českoslovanská sociální demokracie byla založena v hospodě Pod kaštany.

2 0
možnosti
LT

L12u69d91ě63k 55T76o11n39d69r

13. 2. 2020 12:56

Nevíc přejmenování náměstí potěší jeho obyvatele - všichni si totiž budou muset udělat zcela nové průkazy s novým názvem bydliště. VŠECHNY DOKLADY!

Ale co by neudělali proto, aby to jimi zvolení komunální politici "mohli nandat" těm odporným Rusům ;-D

3 3
možnosti
BJ

"Svou roli hrálo i to, že na této adrese nemá nikdo hlášený trvalý pobyt, takže odpadnou případné komplikace, které by nastaly s povinností místních měnit si bydliště v občanských průkazech."

5 0
možnosti
JZ

Je třeba respektovat demokratická rozhodnutí, jako v případě volby ombudsmana Křečka, tak v případě volby pražského zastupitelstva, které má právo pojmenovat ulice, náměstí a veřejná prostranství podle své vůle. To, že okamurovskou SPD Pražané do tamního zastupitelstva nezvolili, je fakt, se kterým se musí okamurovci smířit. :-)

6 2
možnosti
Foto

Nikdo nekritizuje výsledek voleb do pražského zastupitelstva. Kritizuje se jejich konkrétní počin. Vaše přirovnání je proto vedle. To je fakt, se kterým se musíte smířit.

5 1
možnosti

Srovnávat vyhlazení Ležáků a zavraždění Němcova neznamená nic jiného, než to, že ruský režim má v případě Němcova pořádnou hroudu másla na hlavě. Je tedy velmi udivující, že s takovým srovnáním přichází právě proruský troll.:-)

17 4
možnosti
JZ
KP

Především by se mělo přejmenovat blízké okolí pražského magistrátu. Nápadů by jistě byla přehršel.

5 0
možnosti
BV

Něco jako "Náměstí u tupých hlav" nebo "U pražských škůdců"

2 0
možnosti
RC

Dle meho nazoru KAZDY, kdo je schopen toto oznacit za provokaci, si mysli, ze Nemcova nechal zabit rusky rezim. A pokud si to mysli, pak nerozumim tomu, proc by mu mela takova provokace vadit, pokud nema na rusky rezim zadne vazby?

6 3
možnosti
JZ

Přesně tak bombardování Srbska neodsouhlasil prezident Václav Havel, ale jistý tehdejší premiér Miloš Zeman. :-) Takže by to chtělo ulici Miloše Zemana. Avšak naše zákony neumožňují pojmenování ulic po žijících lidech.

8 5
možnosti
MS

a to je problém?

0 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik