Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Když koukám na některé reakce, tak jsem (za vás) rád, že jsem trochu rozčeřil zřejmě do značné míry jediným možným pohledem hermeticky uzavřenou a zatuchající lepší společnost. Za jakoukoliv polemiku a kritiku obsahu jsem rád. Z osobních ataků si bohužel nic nedělám a ni je nemažu - na rozdíl od některých zde vyvolených. Neberte a neberme se tak vážně. :) Chřipce zdar! Koronaviru zvláště!

5 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
Foto

Proč jej urážíte ??? Vždyť ve své podstatě má pravdu. Nám se řekne, srazíme paty a jdeme plnit. Vrazí se nám do rukou mávátka jdeme mávat. Řekne se nám budete zpívat a jdeme zpívat Jsme národ Švejků. Kdo nezpívá na povel není Čech a bude z kolektivu vyloučen.

4 1
možnosti
Foto

Hloupost. Nikdo nikoho k ničemu nenutil, kdo chtěl, poslouchal a třeba i zpíval, kdo nechtěl, nemusel ani poslouchat. Je to fakt taková makačka na bednu, aby to bylo pochopeno...?

8 5
možnosti
FZ

Že nejste nic moc chytrého je z vašich blogů zřejmé už dlouho ...že až takhle?

10 7
možnosti
AN

A18l71e29š 63N29o42v29á12k

25. 3. 2020 13:20

když už se nechcete zapojit, tak aspoň nepřekážejte.

píseň proti trudomyslnosti je potřeba...škoda, že to nebyla česká hymna.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Takhle bych o té písni nemluvila, protože dětem se může líbit. Pro nás, dospělé, bych ji označila pouze jako extra nudný kousek. Není nutné, ale je to velmi nudné, pane Svěráku...

5 3
možnosti
Foto

Jak u některých politiků, tak tady u některých jedinců mi přijde hloupé to hádání se o ničem. No nic, děcka - jakéhokoliv věku - držmež se.

https://krehotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748161

3 0
možnosti
MV

nechytri Vas za tenhle pamlflet pochvali

ti, co o Vas dosud pochybovali uz vedi

2 3
možnosti
Foto

Kdyby s tou iniciativou přišel někdo od SPD, z ruské nebo čínské ambasády, tak by autor samou chválou zavařil počítač. Je to nechutné. Taky bychom mohli odsoudit, ty, co šijí roušky, že je to laciné gesto, vždyť za komančů se taky šilo. A mohl bych pokračovat. Autore, nevím, kde máte dno, ale jak vás tak pozoruji, tak je to den ode dne hlouběji.

8 10
možnosti
Foto

Možná, kdyby pan Svěrák zanotoval Kaťušu, že by u Vyoralů i tančili kozáčka...;-D

5 6
možnosti
Foto

Možná za tím hledáte víc, než tam je. Ta písnička je bezva a do dneška se hodí. Jsem sarkastická cynička, ale na všem to lepší hledající - a tohle je zrovna ono. Proč si nezanotovat...:-)

7 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlasR^R^R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik