Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte samozřejmě pravdu, pan Moravec organizuje diskusní přesilovky, a na místo nestranného vedení diskuse na jedny útočí, přerušuje je a umlčuje a druhé naopak podporuje a násobí jejich počty ve studiu. Klasické přesilovky 3(+Moravec):1 jsou v jeho pořadu zcela běžné. V demokratickém veřejnoprávním médiu nemá tento styl co pohledávat.

3 0
možnosti
Foto

Když býval v OVM premiér Babiš, tak jedna z prvních otázek byla Čapí hnízdo a střet zájmů. Proč se nikdy nezeptá Bartoše (který tam je pečený, vařený) na jeho vztah ke společnosti Antifa? (pro neznalé zadat do Google Bartoš Antifa a budete se divit).

7 1
možnosti
MK

Až bude Bartoš premiérem a Antifa bude konzumovat státní dotace, tak si to možná zadám. Ale dnes je to ukázkové trollení a snaha odvést pozornost od tématu.

2 4
možnosti
MK

Víte jak se pozná proruský troll?

Je to osoba, která sedne a napíše naprostou slátaninu (kterou zpravidla záhy přetiskne Sputnik nebo Aeronet) a i když pod ním povolí diskusi, tak sám nikdy nediskutuje. Klasickým příkladem je například takový Tomáš Vyoral.

Diskusi pak usměrňují v proruském duchu další podobné persony. Nebudu se zdržovat jejich jmenováním. Stačí se porozhlédnout v této diskusi.

2 9
možnosti
Foto

TRoll prostě dělá, to co Vy.

5 0
možnosti
LD

Česká televize byla vždy tzv. opoziční televizí. Politici jsou zváni do pořadů nikoli dle popularity a volebních výsledků jejich strany, nýbrž dle známosti s redaktory či šéfredaktory. Když chtěl kdysi v dávných dobách Hodač zvát politiky dle popularity a volebních výsledků se zlou se potazal.

V neděli na ČT 24 moderátorka hlásila, že hnutí ANO navrhlo zrušení daně z nabytí nemovitosti a druhá redaktorka ji skočila do řeči, že s tím přišla opozice. Že je skákání do řeči neslusnost, moderátoři a redaktoři by měli jít lidem příkladem a ta věta se v tu chvíli do zpráv vůbec nehodila, to bylo dotycnym dámám jedno.

10 0
možnosti
Foto

Často jsou jak malé děti :-(

2 0
možnosti
Foto

Jeho exibiční vystoupení, při kterém slyšíte jen spoustu urážek na vládu, mi přijde trochu přes čáru, obzvlášť když tam má hosty, s kterými jede na stejné vlně, to je potom síla.

Veřejnoprávní televize by měla dávat prostor všem stejně a moderátor by měl být objektivní, avšak u pana Moravce, tomu tak není a ani to neskrývá, tedy nechápu, co tam ještě dělá, když není ani dobrý herec, nebo diplomat, který by uměl býti, alespoň naoko nestranný.

10 0
možnosti
Foto

Moravec je v podstatě zbabělec, který se chce zavděčit svému chlebodárci, aby nepřišel o svůj pašalík. Objektivní moderování si představuji jinak. Zajímají mě totiž názory hostů, ať už se mi líbí nebo ne, nikoliv názory Moravce, které jsou chronicky známé. OVM sice začínaly nadějně, dnes už spíše připomínají pořady z doby tottality.

15 1
možnosti
MV

u Vasich textu take netreba premyslet, ale ze by o tom lide psali takove ciraty, jako Vy pisete o praci pana Moravce...?

4 7
možnosti
Foto

I97v34a13n 87M66a98r13e30k

4. 5. 2020 15:45

Pane Vyorale, karma a poděkování, že alespoň Vy povolujete debaty pod svým blogem. Nejúdernější blogeři je totiž zakázali, takže jejich blogy spíš připadají jako "výkřiky do tmy"? Jeden "VIP", dokonce v názvu svého blogu položil dotaz, na který se ale díky stopnuté debatě nijak odpovědět nedá.;-(

11 1
možnosti
ZD

Jak na Idnes tak na Reflexu popisují aktuálně praktiky a rozhovory, které natáčí pro ČT a pořad jisté Nory. A jinak klid - ovšem před bouří! Pan Minář - ten chvilkový - jistě chystá ostrý protest rychlou chůzí po parku proti podobným nekalostem ohrožující statut české televize.

5 1
možnosti
ZD

Nicméně je na tom ta naše středisková, veřejnoprávní docela dobře. Vyplácejí se prémie, zatajují úhrady/platy a brousí tužky na koncesionáře.

4 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik