Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve Washingtonu ji neni co narovnavat. Tam je zajem ji mit pratelsky narovnanou.

0 0
možnosti

nejen Petrof, už i firma Brano začíná mít potíže...

V ohrožení jsou ůdajně připravované čínské zakázky v rozsahu 200 až 250 milionů.

3 1
možnosti
Foto

příhodný článek, karma R^

5 3
možnosti

"Narovná nám Vystčil páteř i v Bruselu a Washingtonu?"

No to sotva. To spíše toho tchajwance srovnají do latě oni sami a on ani nepípne. ;-D

15 1
možnosti

Pane autore, já bych na pana Vystrčila nebyl tak přísnej. Zdá se, že zraje jak víno. Přiznal, že za totáče byl, jako většina z nás, v lati, ale když mu studenti na Národní třídě ukázali, jak se bojuje s totalitou, zapřísáhl se, že se z něho stane bojovník za svobodu. Když se pak stal předsedou horní komory Parlamentu, chvilku, no pár měsíců, nevěděl, zdali na Tchajwan jo nebo ne, zatímco jeho konkurent na předsednickou židli, pan Jiří Růžička, ve svém kandidátském projevu, odvážně deklaroval rozhodnutí jít ve stopách zesnulého předsedy Jaroslava Kubery. Někdy začátkem léta lavírování senátora Vystrčila skončilo a statečně se postavil do čela neohrožených bojovníků a na ostrov vyrazil. Trochu se i otřel o Čínu ohledně Hongkongu. Zdá se, že v boji za trpící bude odvážně pokračovat. Možná dojde i na Tibet, ale to bych vzal spíš po kalouskovsku, mávat tibetskou vlajkou na Hradčanech je určitě bezpečnější.

5 1
možnosti

Cesta svobody pana Vystrčila je již minulost, proč se v tom pořád pitvat? Počkejme přeci na to, co ta cesta přinese. Každou chvilku už se musí začít chlubit, ne? A číňani také zatím nic uraženého nepředvedli. Ty klavíry jsou přeci jen pozastavené překupníkem, který neví co bude dál.

2 0
možnosti

..... tak když už nic jinýho, přezdívku "TchajvanecV" mu už nikdo nikdy neodpáře!

9 0
možnosti

Perfektní článek. Konečně to někdo těm hlupákům milujícím svobodu nandal. Čína to je ten správný pokrokový svět. Obyvatele drží pěkně pod krkem, správné komunistické myšlení vyučuje v převýchovných táborech a lidský život nemá cenu zlámané grešle. Rusko je na tom ještě lépe. Vyrobit kloudného neumí nic, ale v propagandě jsou jedničky. No když se jim někdo nelíbí použijí novičok. Ten umí vyzmizíkovat každý nepohodlný názor No není to nádhera. To jsou ty správné vzory pro život. ještě, že tu máme tu trosku na hradě, která drží český prapor komunismu a nesvobodných režimů. Prachy jsou prachy. Tomu se nějaká lidská práva na svobodný život nemohou rovnat. Kolik stojíte Vy pana autore. Třicet marxistických stříbrných?;-D;-D;-D

13 5
možnosti

J51a17n 30K68o51z45á88k

8. 9. 2020 0:22

A proto firmy ze svobodného světa přesunuly svojí výrobu do komunistického státu a tím z něho udělaly velmoc. Nebo si snad myslíte, že komunistická Čína se stala velmocí vlastní pílí? Jestli si myslíte, že v jejich snahách(těch firem) byl nějaký boj za svobodu, tak je mi vás líto. Prostě jsme si vybudovali, vlastní nenažraností, silný komunismus. Můžete se ještě podívat, kolik států uznává tento ostrov samostatným státem. Z našich současných spojenců, žádný.

7 0
možnosti

J46a19k95u24b 95H33o24z45a

7. 9. 2020 15:11

Vystrčil jel především narovnávat svou viditelnost v rámci ODS. Stejně má smůlu. Řeporyjec, který nejspíš Číně rovnou vyhlásí válku, kraluje.

9 1
možnosti

A73l36e61š 89N93o66v52á93k

7. 9. 2020 15:22

ono to vyjde nastejno jestli preference ODS klesnou kvůli Novotnému nebo kvůli Vystrčilovi...:-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik