Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak on jistě sám v potu tváře nic vyrábět nebude, maximálně tak po soudružsky zastřeší odborně výrobu někomu jinýmu;-D

0 0
možnosti
BV

Pane Vyorale,

zřejmě je mimo vaše schopnosti pochopit zásadní rozdíl mezi získáním živnostenského oprávnění, což je kus papíru, a mezi skutečným provozováním živnosti, což by za určitých okolností teoreticky mohlo vést ke střetu zájmů.

1 1
možnosti
PK

Správný poltik bohatne až po odchodu z politiky. Minimálně píše knihy, pořádá předražené přednášky atd. P.Prymula je jistě velmi bohat již dnes, ale to bych mu nevyčítal. Možná ho má AB v záloze na ministra, kdo ví ...

1 0
možnosti
MK

Zastánce plošného nošení roušek, epidemiolog Roman Prymula, má od června v obchodním rejstříku jako živnostenskou činnost zapsanou mimo jiné výrobu lékařských a dentálních nástrojů a potřeb a výrobu zdravotnického materiálu. Někteří lidé to vidí jako střet zájmů. Sám Prymula ubezpečuje, že roušky ani dezinfekci NYNÍ vyrábět nehodlá.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rousky-zivnost-epidemiolog-roman-prymula.A200910_102929_domaci_wass

Kliíčová věta - ...NYNÍ vyrábět nehodlá.

5 0
možnosti
JR

J93a28n 59R94á17ž

10. 9. 2020 17:55

Celou kariéru prof. Prymuly provázejí poněkud podivné vazby na farmaceutický průmysl a z toho plynoucí střety zájmů . Už personální propojení pana profesora s firmou své dcery zaměřené na obchodní vazby s farmaceutickými firmami, bylo tak zřejmým střetem zájmu, že ho stálo post ředitele FN Hradec Králové . Za další střet zájmů se dá považovat to, že prof. Prymula jako šéf České vakcinologické společnosti zásadně ovlivňuje, které vakcíny jsou hrazeny z prostředků pojišťoven a které hrazeny nejsou, při tom inkasuje miliony za odborné posudky na vakcíny od farmaceutických firem. A v tom, že jako hlavní vakcinolog ve funkci poradce vlády prof. Prymula v podstatě rozhoduje, které vakcíny stát bude nakupovat do svých strategických rezerv, asi střet zájmů nevidí jen on sám a premiér Babiš.

Že katastrofické vize prof. Prymuly a jeho opakované přesvědčování o nutnosti všeobecné proočkovanosti obyvatelstva nesouvisí s jeho vazbami na nadnárodní farmaceutický průmysl, se také dá věřit jen s obtížemi.

Když si vzpomeneme na paniku s prasečí chřipkou a jak virologové a vakcinolphobé spojení s mezinárodní farmaceutickou lobby donutili vlády k nákupu vakcín za stovky miliard, které se pak za desítky milionů většinou musely zničit, nutí nás to být k vyjádření různých "Prymulů" na téma proočkování obyvatelstva velmi opatrní.

PS. Veškeré informace jsem získal z různých na internetu se vyskytujících zdrojů, které se dají považovat za důvěryhodné .

7 2
možnosti
JR

J12a30n 72R42á49ž

10. 9. 2020 17:58

Samozřejmě...... "vakcinologové" ;-D

0 0
možnosti
JV

J55i48r65i 27V30r49a18b21e37c

10. 9. 2020 16:08

Co je na tom zvlastniho? Vzal si priklad od guru Babis .

2 0
možnosti
Foto

O to tu jde také o peníze a když máte ty možnosti, co politici a byrokracie má, tak to by byl hřích nevyužít situace. Takovéto příležitosti se nenabízí často a žádný politik ani byrokrat netuší jak dlouho u toho koryta vydrží.

0 1
možnosti
Foto

Vtipné. Jenže on žádné zdravotnické potřeby nevyrábí a ani vyrábět nehodlá. To je pak jako obvinit kteréhokoliv muže ze znásilnění, protože vercajk na to má.

2 1
možnosti
Foto

To jsou paradoxy, co? Konečně článek, který je o něčem, a najednou čtenost malá, karma malá...... dál raději pokračovat nebudu.;-)

No já jsem vám ji dát chtěla, protože ta podstata je podle mého správná. Ale chybí mi tam jeden člověk, aby to bylo úplné. Nějaký Andrej Babiš, který Prymulu dostal tam, kde je.:-)

1 3
možnosti
Foto

A má snad raději podnikat v hutnictví, když je MUDr.?

Zdravotnické prostředky jsou velmi široký pojem....

(https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2014-268)

4 0
možnosti
Foto

Babiš má zahraniční obchod a podniká v zemědělství

1 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik