Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... bych to tak dramaticky neviděl!,- stačí sa začíst do zprávy MV o extremismu za rok 2019 a máme jasno,- za všechno můžou alternativní média, náckové z parlamentních stran(?), hybridní válka řízená Putinem a totalitní praktiky Číny!! O EU sem sa tam nic nedočetl, tudíž mosi byt všechno v poho,- šašci v sepětí, solidaritě a humanitě ujednocují tóninu rolniček ale porád je to falešně!,-...... sa nedivím,- vono najít teho správnýho třídního nepřítele je porádná hoknaVEU!

4 0
možnosti
Foto

Dát 10 tisíc eur za dobrého blogera, byť imigranta, by se vyplatilo. ;-D

0 0
možnosti

A co teprve za dobrého diskutéra, generujícího blbé příspěvky maximálně čtyřikrát za deset let. ;-D

7 0
možnosti

Je vidět, že v Evropské komisi jsou pěkní slaboši, když chtějí své "ušlechtilé záměry" prosadit nátlakem.

3 0
možnosti

Karma! Alfou a omegou všeho jsou dvě "maličkosti": skutečná ochrana hranic států jako je Španělsko a Itálie a ujasnění si faktu, že trosečník není člověk, který vypluje na gumovém člunu bez motoru a vesel do vln Atlantiku a je "zachráněn" 180 km od kanárů a 80 km od Afriky. To není trosečník, ale produkt pašeráků s lidmi a s těmi musí být nakládáno jako třeba se somálskými piráty. Tito trosečníci pak musí být vráceni do afrického přístavu, odkud vyplula jejich mateřská loď. Jsou satelity, tak to snad není takový problém monitorovat.

Ale to by někdo musel chtít, což samozřejmě EK nechce. Proč, to je jiná otázka.

8 0
možnosti

zapomněl jsem dodat link na jeden takový gumový člun skutečně "zachráněný" 180 km jižně od kanárů uprostřed Atlantiku.

https://www.teldeactualidad.com/userfiles/grancanaria/2020/09/7035/una_nujeva_patera.jpg

0 0
možnosti

Tohle je po Green deal další mega problém. Jak se v Německu dostanou do vlády melouni, bude další tlak na přerozdělování ilegálních migrantů, a budou tlačit na zákaz jádra. Jak teď podepisovali to zadlužení, tak měl Babiš říct - OK já vám to podepíšu, ale tady mi dáte na papír, že se kvóty na přerozdělování migrantů nebudou týkat ČR, a že si můžeme nechat a rozvíjet jádro, akorát že Babiš je slaboch, ten zase viděl dotace pro svoje firmy jak se napakuje a na ČR kašle. Přijde ekonomická krize, pak dluhová mega krize, jak půjde cena všeho nahoru, tak budou lidé šílet, a zvolí si nového hitlera. Pro mne už je pozdě, ale tlačím na syna, aby šel studovat nebo pracovat do Kanady a časem zažádal o jejich občanství, za dvacet let tady bude velký problém a nechci, aby u toho byl.

2 0
možnosti

J12a57k71u40b 45H69o41z45a

24. 9. 2020 13:14

Karma. Už jsem si skoro myslel, že naši suverenitu ohrožuje Čína... Aspoň podle jednoho Taiwance a jeho obdivovatelů.

0 0
možnosti

Pěkný článek, jen bych upřesnil, že těch 270 000,-kč bude zaplaceno z našich daní, takže de facto si ty peníze vezmeme a zaplatíme.

8 0
možnosti

a ještě se stačí něco zadřít do klotových rukávů úředníků v bruselské centrále

2 0
možnosti

PŘESNĚ!!! Vystoupit z EU, obehnat plotem hranice, rozestavět kulomety domobrany a všechno co se přiblíží rozstřílet na kaši. Jiné řešení nevidím.

0 4
možnosti

Co třeba nezávazná sodomie, zrušeních všech domovních klíčů a zámků, nabídnutí se nás všech, poskytnutí našich dcer a synů k onomu žádoucímu multikulturnímu obohacení, předání veškerého našeho majetku a kulturního a historického dědictví nově příchozím... nevinným a vděčným?

4 0
možnosti

A to vše za naše odvedené daně....8-o

5 0
možnosti

Autor se vzrušuje, ale všichni čeští politici až na Piráty návrh Komise odmítají. Premiér říká, že stanovisko V4 se nemění - je proti ilegální imigraci a přerozdělování migrantů.

0 1
možnosti
Foto

Ano, to premiér opravdu doma říká. Otázkou je, pro co bude hlasovat "venku".

10 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik