Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ ... nejsem tedy žádný ,,virolog, ani imunolog", ale jen by mě zajímala odpověď na prostou otázku, na kterou jsem se už druhým rokem nikde nedozvěděl žádnou odpověď. Kam zmizela docela obyčejná chřipka?? Každým rokem jsme v minulé dekádě byli bombardováni z médií jejím rozsahem, nuceni k očkování a nyní ??? ..... Zřejmě úplně zmizela, slehla se po ní zem a nikdo už najednou obyčejnou chřipku nemá. Komu se trochu přitíží, tak má rovnou covid! Poněkud zvláštní ;-)! Karma!

1 0
možnosti
Foto

Ptáte se, kam se poděla? No milý pane Janso, umřela. A s ní i spousta dalších nemocí. Včera jsem slyšel o neštěstí, že někdo měci opravaval pod autem a neměl ho pořádně zajištěné.To na něj celou svou vahou dopadlo a .... covid ho rozdrtil. Statistika si připsala další oběť.

1 0
možnosti

J50i33r32i 45B74o38r

23. 2. 2021 16:00

Brouzdal se vrátil. 

0 7
možnosti

....napsal svědek anticoviduv :-) :-)

0 6
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím. Nepomůže ani osm roušek, pokud vláda nezačne všemi zákonnými prostředky vymáhat dodržování vládních opatření.

2 5
možnosti

J51i56ř11í 80M26í76k45a

23. 2. 2021 15:04

Lidé opatření nedodržují, a proto nemají opatření efekt na covid.

Lidé opatření dodržují, a proto vymýtily chřipku.

Mnoho sebejistých tvrzení vynucovaných z pozice vyšší morálky.

Rozumné by bylo se alespoň snažit prokázat, že jsou opatření potřeba. Ale to jsem zatím neviděl. Jen tyto klišé fráze, že mají lidi dodržovat, co je nařízené.

6 1
možnosti

Tedy ne že by naši politici byli nějací velikáni, které by bylo záhodno následovat, už delší dobu je kvalita politických představitelů víc než katastrofální, stačí si poslechnout libovolnou hodinku z jednání Parlamentu a člověku před očima defiluje zástup mocichtivých pitomců, psychopatů a vyžírek...

Nicméně zase se nedá překrucovat na stejnou notečku, jen naopak - je rozdíl v chirurgické roušce a v rouškách ve virové pandemii, Gréta je jen ubohá vábnička pro duchovní mrzáky a třetí bod už je úplný blábol z cesty.

Vzpamatujte se Vyorale, vaše úroveň psaní už je vysloveně mizerná.

(na druhou stranu chápu, těm, pro které píšete, tohle asi stačí........ osobně by to zraňovalo mou sebeúctu, ale vy to asi holt máte jinak...)

6 6
možnosti
Foto

Jasně, žádná pandemie neexistuje, jenom Svědci Covidovi usilují o likvidaci fyzického i psychického zdraví občanů a jejich dětí. Rv

4 4
možnosti
Foto

Ale existuje nějaké zvýšení onemocnění, vlády tomu říkají epidemie a je mediálně propagovaná jako konec světa.

7 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik