Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Nic hloupějšího jsem dlouho nečetla....."vlastními výkaly" Rv ztratil jste rozum?

3 2
možnosti
Foto

Neztratil, neměl co.:-)

3 1
možnosti
Foto

Těžko můžete někoho přesvědčit, pokud ztotožňujete stanné právo s nouzovým stavem.

2 3
možnosti
TV

Těžko můžete něco pochopit, nevidíte-li alespoň vzdáleně souvislost. Já na rozdíl od jiných zde nemám ambici někoho přesvědčovat.

6 1
možnosti
VF

Nic prý tak nepotěší, jak cizí neštěstí. Pana Vyorala potěšila i současná situace. To se to krásně kritizuje a brble ! Jaké nám ale navrhuje řešení?

6 4
možnosti
TV

Žít. A nelikvidovat současnost a budoucnost dětí a fyzické a psychické zdraví občanů. Chápu, že někteří nevidí za první roh, ale až za dva roky nebudete co žrát, nebude za co žrát a budete pořád sedět na hřadle, jak sedím teď, tak si to možná uvědomíte. Rizikem života je smrt. Kdo se bojí viru s nejlepším PR na světě, ať se zavře do Hamáčkových mrazáků. A čeká, a čeká... na mutaci XYZ :)

7 1
možnosti
Foto

Prej "PR covid"...8-o Už mám těhle keců dost. Jste první člověk na světě, kterému veřejně přeju, aby si prošel covidem minimálně s takovým průběhem a následky, jaké jsem měl během těch 22 dní, co jsem se s ním pral, já. Jinak se Vám a Vám podobní nikdy nepoučí, - dokud nebudete bolestí těla a kašlem rýt vlastním rypákem do koberce ve svém bytě, dokud nebudete mít několik dní pocity, že rozeběhnout se třeštící hlavou proti zdi je ten nejlepší nápad, dokud nebudete mít pocit, že nedojdete ani z postele na záchod, a to celé pěkně pět, deset, dvacet dní za sebou, do té doby se Vám v těch Vašich zabedněných makovicích nerozsvítí...

11 5
možnosti
TV

Popírám vážnost průběhu u některých (i rizikovost u lidí obézních, jinak nemocných či 75+) v textu? Pokud sledujete mediální a politický humbuk, tak je myslím PR covidu zcela nezpochybnitelné... Nepamatuji si, že by se s takovou parádou psalo o chřipce (na kterou také lidé umírali, než zmizela díky PR covidu, a která při vážném průběhu taky nebyla procházkou růžovým sadem. Já vám zase přeji hlavně pravdu a lásku!

10 5
možnosti
ZJ

Ale ti nám pomáhají a chrání nás. Neohroženě a s bločky v rukou.

2 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik