Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozumí. Spíše nechce rozumět. Ministrant je třeba Vojtěch. Taková parodie na ministra. A ten nejpravděpodobnější nástupce už vyhrožuje jako on. Trojobal je slepenec těch tří "demokratických" stran, co vyhrál volby.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste demokrat, nebo "demokrat"?

Jinak, já si myslím že hnutí ANO, z jehož dílny tohle pochází, se snad ani samo demokratickým nenazývá, když vše řídí jeden guru.

0 0
možnosti

Počkáme, co trojobal. Bulka Váleček ještě ministrantem ani není a už vyhrožuje. Řekl bych, že tady někdo naletěl.

0 0
možnosti

Ten poměr máte obráceně, asi náhodou. Nevím jestli tušíte jak to reálně vypadalo za komančů, ale Hitlera nepamatujete, takové laciné získávání pozornosti je odporné a neuctivé k obětem a těm co skutečně trpěli. V tomhle světle laciného prvoplánového populismu je i obsah příspěvku absolutní brak. Nic na tom nemění ani některé polopravdy.

8 2
možnosti

Za upozornění za prehozeni poměru díky. Myslím, že oběti současného fašismu (odložená péče, likvidovana imunita, likvidovane školství, ekonomika - která skrze probíhající měnovou reformu skrouhne všechny) mi dají časem za pravdu.

3 0
možnosti

To je demagogie typická vyoralovská. Srovnávat situaci s covidem s komunistickou diktaturou je chucpe. Neočkovaní jsou hrozbou pro své okoli.

13 17
možnosti
Foto

Stejně jako očkovaní. To srovnání je na místě.

9 5
možnosti

Lékaři, právníci, rodiče dětí aj. soustředění kolem Zdravého fóra by měli občany vyburcovat k hromadným protestům v ulicích. A k žalobám. V SRN a Rakousku se daleko více občanů soudí s vládou, rovněž protestů je tam víc (nikoli za přítomnosti extrémistů, mám na mysli slušné občany). Stále více inteligentních lidí si v Německu, Rakousku, Švýcarsku klade otázku, jak je možné, že se vyrušily ústavní principy či i zásady mezinárod. konvencí, často i bez vztahu k momentální míře šíření infekce? Jak je možné, že část médií selhává v hlídání demokracie a právního státu, jak je možné, že soudy zčásti spí?

6 5
možnosti

Epidemie chřipky, na kterou se taky hodně ošklivě umírá, se vyhlašuje při 1500 nemocných na 100 000 obyv. Jde o skutečně nemocné, kteří byli lékařem shledáni v ambul. ordinaci či v ústavě jako vážněji nemocní. V případě covid-19 jde jen o pozitivně otestované (ne vždy kvalitními testy, ne vždy s kvalitní laboratoří a patřičně vyškoleným personálem), proto stále více západ. zemí vychází primárně z dopadů na nemocnice. Např. Rakousko (které ovšem leccos dělá špatně) aspoň stanovilo, že kritické by bylo přesáhnout covid - pacienty 30 % kapacity JIPek. To bych brala, pokud by se k tomu schylovalo, bylo by na místě trochu tlumit šíření nákazy - ale to lze dělat i mírnějšími postupy, jak to umí Skandinávie. Je to uměle vyvolávaná hysterie v málo informované populaci s totalitními praktikami. Vakcíny fungují méně, než se čekalo, politici nemají odvahu to říct. Zato funguje imunita těch uzdravených (pokud nemají výrazně poškozený imunit. systém, takových je málo) - ale tu noví totalitní vládci neuznávají, nesypalo by to tolik peněz firmám. V Evropě umřelo s diagnózou covid jen kolem 2 % z pozitivně otestovaných (těch infikovaných bylo ve skutečnosti více - mnozí nešli k lékaři, protože neměli žádné příznaky či jen mírné, čímž se procento zemřelých ve vztahu ke skutečně infikovaným ještě snižuje). Rozeštvávání obyvatelstva mezi sebou, záměrné šíření nepravd odpovědnými činiteli, to je zločin. Odkazuji na svůj blog.

11 4
možnosti
Foto

Probudil jste se pozdě. To vše bylo na pochodu dávno před kovidem. A nejen u nás;-)

3 1
možnosti

P29a76v26e96l 16S63i93t73a18ř

2. 11. 2021 19:35

No zdá se, že je větší demokrat než ten náš skvělý neomylný demoblog, který ještě ani nemá vládu a už jede bomby. A říkám bohužel!

7 11
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS