Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jen ten nadpis je trapný a nevkusný...

6 3
možnosti
JB
VB

Paní hygienička se nám postará o policejní stát. Mj. poškozují lidi, kteří jsou chudí a mají daleko na nějaké PCR testování (např. 25 km jízdy) - když potřebují častěji navštěvovat blízkou osobu v ústavu, ne vždy by jim stačil antigentest, ale i ten je pro ně zátěž. Měli bychom jít 17. listopadu na Václavák a u příležitosti výročí Václava Havla říct od plic, co si myslíme o skupině lidí kolem MZ ČR.

1 2
možnosti
SL

Běžte třeba ... na Václavák.

3 0
možnosti
JK

Pokud by to psal žák 7.třídy zvláštní školy, pochválil bych ho snahu.R^

5 2
možnosti
VB

Autor je úžasný, jedině s takovými spoluobčany se dá jakž takž přežívat v nové totalitě. Soudy i média selhávají, máme vůbec ještě demokracii a právní stát? Odkazuji na svůj blog: některé země si uměle vytvářejí pseudoepidemii, Švédsko se bezpříznakových neobává, ba ani těch po 7 dnech příznaků - už by neměli být infekční, i když některé mírnější příznaky přetrvávají. Stát založený na vědě, nikoli na návratu k Sovětskému svazu. ČT se tváří, že v Evropě neexistuje Skandinávie, několikrát za den nám ukazuje Rusko.

5 2
možnosti
MB

Pohodové Švédsko sledovanost nenavýší.

2 0
možnosti
Foto

J18a16n 48Š46i75k

4. 11. 2021 18:00

Jsou blogeři, kteří se domnívají, že jejich myšlenky jsou originální a jdou proti proudu. Problém je, že způsob jejich projevu je natolik útočný a osobní, že by bylo pro svět lépe, aby si své myšlenky schovali na noční snění. Musíte se cítit fajn, když jste to paní Svrčinové pořádně ve svém "vtipném" článku natřel a rozmázl ji. Hezký den

8 4
možnosti
TV

Jsou blogeři, kteří se vezou s proudem (a ještě si často myslí, že proti němu jdou), jsou blogeři, kteří považují svou pravdu za tu jedinou akceptovatelnou. Musíte se cítit fajn v totalitě nápadně připomínající třetí říši. Hezký den i vám.

5 5
možnosti
Foto

Mohlo to být zajímavé, kdybyste se až moc neinspirovat jistým kolegou, který si libuje v pocitu vlastní vtipnosti a drtivá většina jeho trčících článků jsou reakce na ostatní blogery.

Taky jste si neodpustil věc, kterou jsem nikde ve světě kromě Česka nezaregistroval. Komolení jména. To je nejen neslušné a urážející ale také hloupé

6 2
možnosti
TV

Šlo o to, aby všichni pochopili, že jde o vtip a ne hentu fejkňůse. A žádným kvazi bloggerem jsem se neispiroval.

5 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik