Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Na Novinky.cz opět upozorňují na výzkumnou studii prof. V. Thona z Brna, kterou zcela určitě ocení svět, nikoli skupina covid - byznysmenů kolem ministra Vojtěcha. Je to přesně tak, jak psal už bloger Cilich a jak průběžně píšu já podle zahraničních poznatků: člověk uzdravený z covidu má různou úroveň protilátek, které buď mohou klesat (když se nesetkává s nakaženými) nebo naopak i stoupat (když se opět setká s nákazou). Nejdůležitější je, že tzv. paměťové buňky dotvářejí potřebnou úroveň protilátek podle okolností - zda je to potřeba, takto funguje imunitní systém u většiny uzdravených. A není třeba měřit množství protilátek (řídí je T- a B- buňky podle potřeby), stačí koupit kvalitní test na protilátky, do něhož už výrobce na základě klinic. studií zabudoval určité potřebné množství, při němž test řekne "pozitivní" (tento člověk je po uzdravení imunní). Používá se to běžně v SRN, Rakousku, Švýcarsku aj. - a to i pro očkované, pokud chtějí ověřit své protilátky, resp. zda jim funguje vakcína.

2 0
možnosti
VB

Já věřím švédským, německým i dalším odborníkům: bezpříznakoví jedinci zpravidla nejsou infekční vůči druhým (a hlavně děti), stačí držet mírný odstup od cizích, mýt si ruce, větrat vnitřní místnosti, v některých situacích lze užít roušku. Bezpříznakových se Švédsko aj. moc neobává, ale pokud si náhodou udělají test a je pozitivní, pak by ho měli vyloučit či potvrdit opravným PCR testem. I při příznacích v zásadě stačí být doma 5 - 7 dní, pak už člověk taky nemá být infekční. Na rozdíl od pí Svrabčinové Švédsko učí občany, jak se chovat, aby nenakazili své prarodiče apod. Máme na JIP 319 pacientů, kvůli tak nepatrnému množství se nedělá nouzový stav. V podstatě všechny západ. země řeší nákazu lokálně, i v ČR jsou velké rozdíly mezi okresy. Covid tedy decentralizovat, odstavit od pražského covid - byznysu, svěřit ho regionům podle národního předpisu s jasnými kritérii, např. podle Dánska: co se bude dít při 1000 infikovaných na 100 000 obyvatel, nebo podle Rakouska, kde za kritické se považuje překročení 30 % kapacity JIP. Ale radši bych postupovala podle Skandinávie, která drží vyšší laťku dodržování práv občanů. Neočkovaný v ČR ve vysoké míře znamená z covidu už uzdravený a tedy imunní.

0 0
možnosti
MB

Já se narodil v polovině šesté dekády minulého století. Takže vím, na jaký projev jste narouboval fiktivní proslov dámy, která se nechala vyfotit se dvěma čoklama v posteli a divnými předměty na poličce.

https://twitter.com/pospisil_jiri/status/1367559793737687045

Možná by stálo za připomenutí starším a ukázka blbosti jednoho šéfa strany těm mladším a Kůla v plotě si znovu poslechnout.

https://www.youtube.com/watch?v=rCQJJGr-q98

1 0
možnosti
IB

přestože jste zkomolil jméno, všichni vědí, o koho jde

1 0
možnosti
PS

P76e98t61r 37S67k14á59l92a

5. 11. 2021 14:40

Komolení jména je ubohost.

8 0
možnosti

Přestaňte prosím komolit jiným jména. Vám by se také nelíbilo, kdyby vám někdo změnil v příjmení byť jen jedno písmeno.

9 0
možnosti
TV

Jenom se mi tu kvůli soudružce nerozbrečte. :) Už jsem psal, že je to kvůli tomu, aby i někteří méně chapavi pochopili, že jde o nadsázku, a nebyl jsem nařčen z henté fejkňůse.

1 2
možnosti
JB

J96i98r66i 79B33o62r

5. 11. 2021 12:59

Bože můj, takový mladý člověk a takové neštěstí.;-D;-D;-D

13 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik