Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechno má svá pozitiva a negativa. Covid 19 u nás možná supluje tzv. důchodovou reformu a lidé, aniž by si to uvědomovali, hlavně mnozí senioři pobírající zasloužený důchod, nechávají s sebou manipulovat vychytralými mladými a chamtivými prýodpůrci očkování, kteří doufají ve snížení mandatorních výdajů a převedení takto ušetřené části státního rozpočtu na realizaci nějakých woke projektů. Jen si nejsem jistá, zda toto patří k pozitivům či negativům.:-/

0 0
možnosti

Autor je výborný. Bohužel část lidí neumí předkládat věcné protiargumenty, resp. často je nemá, a to je čílí tak, že se uchylují k hrubostem a lžím.

2 0
možnosti

Vyborný? Tomáš Vyoral je vynikající. Nebojím se říct, že geniální vizionář, což tu jako bloger dokazuje léta ;-D

2 1
možnosti

Ještě že neexistují vakcíny na cokoliv, to bychom byli pronásledováni 24 hodin denně, aby se to stihlo - celý národ proočkovat stylem jedna injekce každých pět minut. Úplně mimo jde např. kontrola ústavů se zranitel., křehkými jedinci, unavenými z více chorob - zda mají optimální péči, nejen prevenci covidu. Máme na JIP jen 360 pacientů s covidem z obrovského množství momentálně pozitivně otestovaných, zpravidla bez příznaků nemoci. Ty slušné západ. země se víc věnují individuálnímu zvážení, zda vůbec je vhodné nabízet vakcinaci, když senior např. nemá vyhovující svaly - injekce do svalu je někdy vyloučena. Ale darmo mluvit - tady vůbec nejde o zdraví.

1 2
možnosti

Koukám psychouš Vyoral zase vyrazil do boje...:-)

5 4
možnosti
Foto

I pro vás. Chytrý napadne tvrzení, hlupák jeho autora. Hádejte, kam jste se zařadil.

5 2
možnosti

Semantic Visions, Pale Fire Capitol SE, Vrabel s.r.o.

0 0
možnosti

Zkusil jste nějakou odbornou pomoc?8-o

4 2
možnosti
Foto

Chytrý napadne tvrzení, hlupák jeho autora.

3 6
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik